Uniek en comfortabel wonen 

Het Spaarneborgh complex omvat 214 appartementen verdeeld over 5 gebouwen. Er zijn 214 woningen waarvan 49 met 2 kamers, 131 met 3 kamers en 34 met 4 kamers. Alle appartementen hebben ook nog een berging op de begane grond. 

Door de terrasbouw (verspringen van de woonlagen) en verschillend aantal appartementen per woonlaag en verschillende entrees is er sprake van een knus gevoel en heel veel privacy. 

Per verdieping zijn er steeds drie appartementen aan één lift en op de bovenste verdieping zijn het er twee of één. 

 

                  

De appartementen op de begane grond hebben een flinke tuin en de appartementen daarboven een royaal zonnig woonterras variërend van 12 tot 18 m² met een panoramisch uitzicht over de wijk, weilanden, Hageveld en het Spaarne.

              

   

Vanaf 2008 is het complex gerenoveerd. Alle appartementen zijn voorzien van individuele warmtemeting en alle entree's zijn  vernieuwd (o.a. met een video-systeem en elektrische deuren)  overeenkomstig de wensen van deze tijd.

Ook de algemene ruimten zoals trappenhuizen en bergingsgangen zijn opgefrist.

Bij ht groot planmatig onderhoud wordt nu ook aandacht besteed aan het verduurzamen. VvE Spaarenborgh I heeft inmiddels de spouwmuren na-geïsoleerd en de CV installatie wordt komende periode voorzien van hybride warmtepompen. 

VvE Spaarneborgh II start binnenkort met het na-isoleren van de spouwmuren. 

 

                           

 

Naast veel aandacht voor het onderhoud en verfraaiing van het complex vinden er ook renovatie werkzaamheden plaats in de appartementen met als resultaat een sfeervol eigentijdse woonsituatie.

Spaarneborgh mag dan ook nu een upmarket appartementencomplex genoemd worden, een waardevaste investering met optimaal woongenot.