Joop Geesinkweg 201A

1114 AB Amsterdam

Telefoon: 088-0036200

 

www.vvebeheergroep.com

 

Het Spaarneborgh-complex bestaat uit 5 gebouwen,  3 parkeergarages met parkeerdekken en 1 inpandige parkeergarage.

Voor een goed verloop van de dagelijkse gang van zaken is een huismeester aangesteld. Deze fungeert als eerste aanspreekpunt voor bewoners in geval van vragen en/of problemen m.b.t. de directe leefomgeving. 

VvE Beheer Groep (VBG) is de beheerder, maar fungeert ook als bestuurder bij één van de vijf VvE's.

De intermediair tussen de VvE en de beheerder is de bestuurder van de VvE of de voorzitter van de Commissie van Toezicht en Overleg, indien het bestuur uitbesteed is aan de beheerder.

De Algemene leden vergadering is het hoogste orgaan. Besluiten en afspraken die in deze vergadering worden genomen dient de bestuurder uit te voeren en te handhaven.

Voor vragen m.b.t. de parkeergarages, parkeerdekken, huismeester, schoonmaak en de voorschriften en richtlijnen betreffende het uiterlijk van de gebouwen kunt u zich wenden tot Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Voor vragen m.b.t. de VvE's en overige vragen kunnen bewoners zich wenden tot de bestuurder of voorzitter van de Commissie van Toezicht en Overleg van hun VvE of het contactformulier op deze website gebruiken.

Geïnteresseerden in het wonen op Spaarneborgh kunnen hun vragen via het contactformulier stellen.